Piste

Piste

Tämä on PISTE. Se on urani neljäs suomenkielinen albumi, kaikkiaan kymmenes. Se julkaistaan alkuvuodesta 2019.

PISTE on sooloalbumi sanan varsinaisessa merkityksessä. Sävelsin ja sanoitin kaikki sen kappaleet. Soitan kaikki albumilla kuultavat instrumentit. PISTEEN tuotti Tero Alanko, jonka mielipiteet, neuvot ja kannustus olivat tärkeitä niin yksityiskohtien kuin kokonaisuudenkin kannalta.

PISTE on konseptialbumi, jonka kymmenen kappaletta muodostavat tarinan yhteiskunnan rattaisiin eksyneestä miehestä, joka taistelee henkistä luhistumista vastaan. PISTE on tarina menetyksestä, vieraantumisesta, luopumisesta ja uudesta alusta.

Musiikillisesti PISTE-albumiin vaikuttivat suuresti Brian Eno, David Bowie ja Velvet Underground. Mukana on myös aiemmilta levyiltäni tuttua melodisempaa popmusiikkia. Puolet albumista on instrumentaalista taiderockia.

PISTE julkaistaan pieninä numeroituina painoksina. Vinyylialbumit valmistaa Royal Mint Records, cd-levyt ja c-kasetit askartelen itse kierrätysmateriaalista.

Levyä voi varata ennakkoon lähettämällä sähköpostia janimattijuhani(a)gmail.com. Digitaalisen version jakelee Playground Music Finland.

Olen eksynyt mies/vieras vieraiden joukossa.

  1. Piste
  2. Helena
  3. A
  4. Laulu työläiselle
  5. Sinä yönä
  6. Uusi ura uudessa kaupungissa
  7. Kalmari
  8. Päivä jolloin uutiset eivät saapuneet
  9. Sua kaipaan
  10. Tegel